Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

SvoЯ - найщиріший проект в українському музичному просторі

Проект SvoЯ про щирість у відчуттях. Творець проекту Марія Боднар.
SvoЯ

«Я вже давно мріяла створити щось своє особливе - свій проект. Я хотіла реалізувати себе. Довго намагалася це зробити у складі різних гуртів. Я набралася певного досвіду і розумію, що тепер я готова ділитися своєю творчістю і робити свій власний проект. Вже здійсниться моя мрія - світ побачить моя перша пісня "Я стала залежною". Свій творчий проект я вирішила назвати SvoЯ. Я нарешті спробувала зробити щось своє, не чекати чи шукати когось, не питати чиєїсь думки, а просто робити те, чого прагне душа, коли вона промовляє, відчуває і любить. 

Перша пісня це як витвір мистецтва. Писали і робити її досить довго. Та нарешті прийшов час, закінчився карантин і пісня отримала своє життя. Остання пісня цього літа і перша композиція цієї осені «Я стала залежною".

«Співати і творити свою музику  завжди було моєю мрією з дитинства. Коли виходжу на сцену, то проживаю ніби інше життя, ділюсь своїми почуттями, душа співає і торкається слухача. Історія пісні ніби проста... 14 лютого я була на презентації збірки молодої поетеси Анни Іжик. Вірш, який став піснею, одразу мені сподобався. Кожен, хто був, на презентації, вибирав вірш і зачитував. Я випадково натрапила на вірш "Стала залежною". Я так його проникливо прочитала, що усі були в захваті. Я відчула, що вірш мій. Потім слова крутились в голові і лягли на мелодію, яка тепер стала першою моєю композицією».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ