Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Названо лауреатів премії імені Катерини Мандрик-Куйбіди за 2019 рік

Днями у Львівській письменницькій організації відбулося фінальне засідання журі четвертого Всеукраїнського літературного конкурсу патріотичної поезії імені Катерини Мандрик-Куйбіди, - повідомляє прес-служба ЛОР.

Журі в складі дев’яти осіб визначилося з іменами переможців.

До фінальної частини літературної борні ввійшли книги авторів, яких маємо за обов’язок назвати, тим паче, що лауреатам та фіналістам конкурсу буде запропонована участь у виданні  Антології патріотичної поезії, упорядкованої за результатами цьогорічного змагання, а це: ʺСльоза-живицяʺ  (вибране та нові вірші) Ольги Яворської зі Львівщини, ʺКлючі до вічностіʺ Юрія Хмелевського з Вінниччини, ʺТуга за єдинорогомʺ Ірини Вовк зі Львова,  ʺВійна без приводу війниʺ Надії Дичкиз Івано-Франківщини, ʺРахманне роздолляʺ Василя Погорецького з Тернопільщини, ʺНекстмодернізмпостМАЙДАНівськогопаралельноАТОвськогоперіодуʺ Миколи Істина з Івано-Франківська, ʺПорив і подивʺ Марії Людкевич зі Львова, ʺОгневерги арканів родиннихʺ Миколи Савчука із Хмельниччини та ʺПостання в повстанніʺ Назара Данчишина зі Львова.

Лауреатом першої премії стала Ольга Яворська, другу премію отримає Юрій Хмелевський, третя відзнака – в Ірини Вовк.

Заохочувальний диплом ʺМолода надіяʺ і премію в одну тисячу гривень отримає Назар Данчишин.

Церемонія вручення нагород відбудеться 29 травня, у середу о 16:00 год. в концерт-залі Львівського палацу мистецтв за адресою: вул. М. Коперника, 17, м. Львів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ