Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Неподалік Львівського залізничного вокзалу викрили міні-нарколабораторію

Працівниками лінійного відділу міліції на станції Львів УМВС України на Львівській залізниці в ході оперативно розшукових заходів був затриманий громадянин Юліан С. 1975 року народження. У нього було вилучено два одноразові шприци із опієм. Чолов’яга стверджував, що наркотик вживає самостійно. Втім, поверхнева перевірка показала, що його слова не відповідають дійсності. Повідомив сектор зв’язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

На тілі Юліана не було жодного сліду від уколу, отож одразу стало зрозумілим, що він є чи посередником, чи виробником. Огляд помешкання, де проживає чоловік, не дав жодних результатів. Оперативники вже не очікували на вдачу, як раптом знайшли документи на право власності на дачну ділянку, що на відстані 100 метрів від залізничної колії – майже у межах Львова. Тому вирішили навідатись і туди.

На дачі було знайдено приладдя та сировину, з яких чоловік виготовляв ацетильований опій. У невеличкій будівлі, яку спритник облаштував спеціально під потреби, були й пластикові пляшки з 646 розчинником, і з оцтом, металічний обпалений бідон, бинт, вата, з десяток шприців, вже заповнених для продажу речовиною до поділки 2 мілілітри.

Тепер оперативники з’ясовують, скільки зловмисник виготовив та реалізовував ацетильованого опію. На «чорному» ринку 1 мл цього особливо небезпечного наркотичного засобу коштує близько 35 – 60 гривень, а 1 доза становить у середньому від двох до чотирьох мілілітрів. Отож, денний прибуток наркоділку обчислювався сотнями гривень. 

Вилучене майно скеровано до НДЕКЦ при УМВСУ на Львівській залізниці. «Підприємця» затримано та поміщено у ізолятор тимчасового тримання, йому інкримінуються відразу кілька статей кримінального кодексу. Найменше покарання, що очікуватиме на чоловіка - позбавлення волі строком до3 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ