Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Неподалік приміського вокзалу зняли золото та обчистили кишені

У Львові судять двох лиходіїв, які обікрали перехожого. Про це Гал-інфо повідомили 23 серпня у прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 слідчими Залізничного відділу поліції у серпні цього року до суду скеровано обвинувальний акт стосовно групи осіб, учасники якої підозрювались у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб).

До складу цієї групи увійшли раніше судимий 18-річний уродженець Чернігівщини та 17-річний уродженець Волинської області.

Злочин зловмисники вчинили на зупинці громадського транспорту, неподалік приміського залізничного вокзалу у Львові. Лиходії підійшли до потерпілого та зняли з пальця золоту каблучку, а також викрали понад 2600 грн.  Після цього зникли з місця події.

До обох правопорушників застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинення вказаного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Наразі справа перебуває на розгляді у Залізничному районному суді м.Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ