Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Непроста зима: у Львівській ТГ пропонують приєднати осінні канікули до зимових

Зважаючи на нещодавні удари по критичній інфраструктурі Львівщини, область та освітяни готуються до непростої зими.

Як повідомляють в департаменті освіти ЛОВА, зважаючи на пошкодження критичної інфраструктури області та ризики повторних ударів, департамент рекомендує максимально продовжити навчання в теплий період року. Осінні канікули рекомендують приєднати до зимових. Остаточне рішення щодо графіка та формату навчання громади мають ухвалити до кінця тижня, вони враховуватимуть безпекову ситуацію.

"Вкотре наголошую на необхідності економити енергоносії. Кошти, які виділяються з бюджету на опалення, можна перенаправити на потреби наших захисників. Це ще один серйозний аргумент на користь приєднання осінніх канікул до зимових", — зазначив директор департаменту Олег Паска.

Також на нараді підняли питання електронної черги в заклади дошкільної освіти. Там нагадали, що реєстрація в садочки традиційно розпочинається 1 жовтня. Цьогоріч в декількох закладах виникли проблеми через збій системи, ситуацію вже вирішують.

Окрім того, значну увагу приділили налагодженню роботи психологічної служби в закладах освіти області. Директор департаменту розповів про досвід Ізраїлю, де психологічна служба пронизує усі ланки суспільства згори до низу.

Фото: Depositphotos
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ