Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Нетвереза луганчанка "замінувала" столичний ТРЦ

Столична поліція встановила та затримала жительку Луганської області, яка у стані сп'яніння повідомила про замінування одного зі столичних ТРЦ.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у м. Києві, передає УНН.

"Правопорушниця зателефонувала по спецлінії 102 та повідомила, що у приміщенні ТРЦ на території Солом'янського району закладена вибухівка. Після ретельного обстеження об'єкта та прилеглої до нього території небезпечних предметів та речовин не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після розшукових заходів столичні поліцейські оперативно встановили особу жінки, яка здійснила неправдиве повідомлення. Нею виявилася жителька Луганської області, 1984 року народження, яка останнім часом проживала у Києві. Встановлено, що підозрювана на момент дзвінка перебувала у стані алкогольного сп'яніння.

Зловмисницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Солом'янського УП ГУНП у м. Києві відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання на строк до шести років.

Нагадаємо, поліція у Дніпрі затримала 18-річного юнака, який через помсту зробив неправдиве повідомлення про замінування гуртожитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ