Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Невдовзі сплатити за паркомісце у Львові можна буде з допомогою sms-повідомлення

У Львові введуть нову систему оплати за стоянку - мобільне паркування. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Андрій Швайка.
„Водій зможе відіслати sms-повідомлення з номером свого авто, вказаною вулицею та запланованим часом стоянки на трьохзначний номер та протягом хвилини отримати відповідь про те, що його зареєстровано. Кошти зніматимуться з мобільного рахунку відправника. Підприємство, яке забезпечуватиме передачу даних, є досить потужним і має запасні канали зв’язку, тому якісь збої неможливі”, - розповів Андрій Швайка.
Також водій має вказати тип паркування - службове, платне чи таксі. Замовити абонемент чи місце стоянки можна буде і за допомогою Інтернету. Електронна система місць у місті вже розроблена, але коли конкретно її впроваджуватимуть в життя, у міській раді ще не знають. За словами Андрія Швайки, якщо така система буде впроваджена у місті, залишаться тільки контролери, які з допомогою спеціальних технічних приладів перевірятимуть, чи сплатив власник авто за стоянку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ