Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Незадекларованих товарів майже на мільйон виявили на кордоні з Польщею

Двом спробам незаконного ввозу товарів завадили прикордонники спільно з працівниками митниці у пунктах пропуску «Краківець» та «Шегині». Про це повідомили в пресслужбі ЗхРУ Держприкордонслужби.

Мікроавтобусом «Мерседес» на в’їзд в Україну слідував чернівчанин. Для проходження контролю водій обрав смугу руху «червоний коридор». Виходячи з аналізу та оцінки ризиків транспортний засіб скерували для додаткової перевірки. В ході спільного з оперативними співробітниками та працівниками митниці огляду прикордонний наряд виявив 5 телефонів iPhone 15. Орієнтовна вартість виявлених ґаджетів складає 400 тис. грн.

Ще одного водія «Мерседеса» зупинили для перевірки в пункті пропуску «Шегині». Під час заїзду на територію пункті пропуску водій скерував авто на смугу руху «зелений коридор». В ході контролю оглядова група виявила товар, який переміщували з приховуванням. У багажному відділенні мешканець Хмельницької області намагався ввезти в Україну понад 60 парфумів та 18 пар спортивного взуття орієнтовною вартістю 450 тис. грн. 

За цими фактами працівники митниці склали протоколи. Незадекларований товар вилучили встановленим порядком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ