Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Незаконно відвантажував ТПВ: на Львівщині оштрафували порушника

Як повідомили 20 травня у прес-службі ЛОДА, у Старосамбірському районі оштрафували порушника, який незаконно відвантажував тверді побутові відходи.
Фото: Львівська ОДА

Сьогодні, 20 травня працівники департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації та Державної екологічної інспекції у Львівській області провели перевірку дотримання вимог законодавства у сфері благоустрою населених пунктів Старосамбірського району.

У ході перевірки на території, яка знаходиться в адміністративному підпорядкуванні Стрільбицької сільської ради, виявили хаотично розміщене сміття на узбіччі дороги до полігону твердих побутових відходів м. Старий Самбір.

За результатами перевірки вжили відповідних заходів держекоконтролю. Окрім того, в ході здійснення перевірки виявили та затримали порушника, який незаконно відвантажував тверді побутові відходи на землях запасу Слохинівської сільської ради в урочищі "Широкі стаї".

На порушника склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення вимог щодо поводження з відходами під час їх збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження, видалення або захоронення».

Львівська облдержадміністрація наголошує на необхідності неухильного дотримання правил благоустрою населених пунктів та відповідальності у разі їх порушення, оскільки зазначені рейди та перевірки працівниками департаменту та інспекції будуть проводитись регулярно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ