Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Машинки біля Опери так і не прибрали, - депутат

Депутат Ігор Дякович сьогодні, 14 січня, під час засідання сесії Львівської міської ради звернувся до голови Галицької районної адміністрації Ірини Чілімової щодо невиконання ухвали ЛМР від 30 грудня 2015 року, якою заборонили встановлювати атракціони в центрі Львові. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

За словами депутата, відповідно до ухвали, забороняється встановлення будь-яких видів атракціонної техніки (пересувні, надувні, механізовані, у тому числі дитячі електромобілі) на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької на просп. Свободи, 28 (біля фонтану)“. 

"9 січня працівники ШРП Галицького району спільно з Галицькою районною адміністрацією, ЛКП "Муніципальна дружина" та Галицьким відділом поліції м. Львова Головного Управління Національної поліції у Львівській області було демонтовано каруселі на площі перед Оперним театром. Близько 18:00 9 січня 2016 року я особисто був присутній на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької на просп. Свободи, 28 (біля фонтану), де і надалі продовжували знаходитись щонайменше двадцять дитячих електромобілів. На мої звернення до працівників поліції щодо функціонування на площі електромобілів не відбулось жодної належної реакції. Всупереч заборони Львівської міської ради на встановлення будь-яких видів атракціонної техніки на площі перед театром опери та балету, дитячі електромобілі там продовжують функціонувати", - сказав депутат.

Відповідно, він просить вжити належних заходів для виконання ухвали і здійснити належний контроль спільно з Львівським комунальним підприємством “Муніципальна дружина“ та Галицьким відділом поліції м. Львова Головного Управління Національної поліції у Львівській області за виконанням вищевказаної ухвали всіма суб’єктами підприємницької діяльності, які функціонують на площі перед театром опери та балету щодо проведення у повному обсязі демонтажу атракціонної техніки, в тому числі і дитячих електромобілів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ