Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Німеччина виграла чергове "золото" на чемпіонаті світу з біатлону

Німеччина виграла чергове "золото" на чемпіонаті світу з біатлону, - Gazeta.ua.

Німкеня Лаура Дальмайєр стала чемпіонкою світу в жіночій гонці переслідування. Це третя золота медаль для збірної Німеччини на турнірі. Першість проходить в австрійському місті Хохфільцен. Лаура випередила срібну призерку білоруску Дар'ю Домрачеву та чешку Габріелу Коукалову, які стали срібними й бронзовими призерками.

Вже на першій стрільбі чемпіонка у спринті Коукалова схибила двічі. Лідерство захопила Дальмайєр і не втрачала його надалі.

Найкраща з українок Анастасія Меркушина фінішувала восьмою. Вона жодного разу не схибила на стрільбищі. Однак її підвела погана швидкість. Складалося враження, що Меркушина підійшла до гонки перевтомленою. Проте у будь-якому випадку Меркушина – найбільш прогресуюча українська біатлоністка. До того ж вона знову покращила свій персональний результат.

Ще одна українка Юлія Джима фінішувала 23-ою. Юля непогано відстріляла лежку, але чотири рази схибила на двох стійках. Олена Підгрушна, яка мала стартувати 34-ою на старт не вийшла.

Наступна гонка чемпіонату світу відбудеться сьогодні. Чоловіки змагатимуться в гонці переслідування. Від України бігтимуть Дмитро Підручний (28 місце) й Сергій Семенов (41). Початок гонки о 15:45 за київським часом.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ