Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Спортсмени Львівщини вибороли вже 2 медалі на Всеукраїнських юнацьких змаганнях з біатлону

Львівщину представляють вихованці двох спортивних закладів області.
Фото - ЛОДА

Учора у селі Тисовець Стрийського району на навчально-спортивній базі зимових видів спорту стартували  Всеукраїнські змагання з біатлону серед юнаків та дівчат, присвячені пам’яті загиблих захисників України.

Львівську область на них представляють 14 вихованців Львівського обласного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту та дитячо-юнацької спортивної школи «Янтар» м. Новояворівськ, повідомляють в ЛОДА.

У перший день на спринтерській дистанції 7 км змагалися юнаки старшої та середньої вікової групи, а дівчата цих же груп – на дистанції 6 км. Біатлоністи Львівщини вже вибороли перші медалі: Вікторія Ясенич серед дівчат виборола срібло, а Христина Руда – бронзу. Близьким до медалі був також Ілля Данич, який виборов 5 місце.    

Попереду на спортсменів чекають три насичені змагальні дні. Сьогодні, 23 лютого, найкращих визначатимуть у спринті серед юнаків та дівчат  молодшої вікової  групи.  У п’ятницю визначать переможців в індивідуальній гонці серед юнаків та дівчат старшої та середньої вікових груп. А в суботу майстерність в індивідуальній гонці демонструватимуть юнаки та дівчата молодших вікових груп.      

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ