Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Німецька компанія розглядає можливість відкриття виробництва у Львові

Міський голова Львова Андрія Садового зустрівся з представниками німецької компанії Eberspächer, яка має на меті відкрити одне зі своїх виробництв в Україні. Зараз підприємці оглядають різні локації на території Львівської області, відтак мерія представила ті земельні ділянки, які можуть їм підійти в межах Львова. Про це повідомили 3 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

"Ми можемо запропонувати вам дві готові локації. Перша з них – це індустріальний парк в районі Рясне-2, територія, яка має відповідний статус. Додам, що нещодавно президент озвучив рішення про плани максимально надавати пільги для інвесторів, які розміщують свої виробництва в індустріальних парках. Йдеться про податок на прибуток і навіть звільнення від ПДВ. Принцип роботи індустріальних парків такий, що під вас будують необхідні приміщення, в яких ви розміщуєте своє виробництво, і немає жодних проблем.

Друга локація – це велика промислова територія Сигнівка. Там купила територію компанія "Дунапак", великою територією управляє низка львівських бізнесменів, які також під конкретного замовника готові вибудовувати будь-які конструкції.

Окрім того, є ще третя опція – купівля вільної земельної ділянки на аукціоні, але це трохи довша процедура. Якщо ви хочете почати виробництво якнайшвидше, то радимо обирати одну з двох локацій, де вам нададуть максимальну підтримку.

Ми готові максимально вам допомагати, адже ми зацікавлені в тому, щоб ваше виробництво було у Львові. З точки зору інвестиційної привабливості, то я переконаний, що Львів є містом №1 в нашій країні, враховуючи і політичну ситуацію, і саму атмосферу", – розповів Андрій Садовий.

Опісля Роман Старецький, начальник управління інвестицій та проектів ЛМР, показав представникам німецької компанії коротку презентацію про Львів та його особливості, які є привабливими для іноземних інвесторів.

Довідка

Група компаній Eberspächer зі штаб-квартирою в м. Есслінген-ам-Неккар, Німеччина – приватне сімейне підприємство, яке є міжнародним постачальником автомобілів із 80 пунктами у 28 країнах. Серед клієнтів – майже всі великі виробники легкових та комерційних автомобілів.

Це один із провідних розробників систем та постачальників вихлопної техніки, обігрівачів автомобілів та систем кондиціонування повітря у всьому світі, також займається автомобільною електронікою для електронних мереж у транспортних засобах.

Виробництва нагрівачів на паливі та електричних обігрівачів розташовані в Німеччині, Англії, Польщі та Китаї. Cистеми кондиціонування повітря у Німеччині, Бразилії, Індії та Мексиці. Вихлопні технології базуються в Німеччині, Франції, Чехії, Англії, Швеції, Південній Африці, США, Бразилії, Мексиці, Португалії, Румунії, Індії, Росії та Китаї. Виробництво автомобільної електроніки базується в Німеччині.

Дохід: 49 мільярдів EUR (2020)

Головний офіс: Есслінген-на-Неккарі, Німеччина

Рік заснування: 1865

Кількість працівників: 9 902 (станом на 2020 рік)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ