Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нове сполучення зі Львова в центральну Польщу

Польський перевізник, авіалінія "SprintAir" відкриває нове сполучення з аеропорту у Львові до Радома, міста в центральній Польщі, яке знаходиться на відстані 100 км від Варшави. Перший рейс заплановано на 23 червня. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Польська авіалінія "SprintAir", яка працює з підваршавського аеропорту в Радомі, серед іншого на трасах в Берлін і Прагу, вже через два тижні запустить нове сполучення зі Львовом.

«Ми раді, що можемо запропонувати нашим пасажирам цей новий маршрут. Львів - це прекрасне місто і привабливий напрямок подорожі для польських туристів. В свою чергу, мешканці України отримають зручне сполучення з Мазовше, серцем Польщі. Ми сподіваємося, що завдяки зручному розташуванню аеропорту в Радомі, яке дозволить легко потрапити в Варшаву, в поєднанні з доступними цінами квитків, рейси в обидві сторони користуватимуться великим зацікавленням», - зазначає Ярослав Хлопецкі комерційний директор "SprintAir".

Перший рейс заплановано на 23 червня. 33-містний літак Saab 340 авіалінії "SprintAir" літатиме на маршруті Львів-Радом в четвер та неділю.

МАРШРУТ

Пн.

Вт.

Ср.

Чтв.

Пт.

Сб.

Нд.:

RDO-LWO

--

--

--

18:50 – 21:05

--

--

12:10 – 14:35

LWO-RDO

--

--

--

21:35 – 21:35

--

--

15:00 – 15:00

Детальніше: Адріана Фібінгер-Павельска, директор з питань маркетингу і ПР, тел. (22) 212 55 12, 507 838 018, [email protected], www.sprintair.euУ зв'язку з запуском рейсів до Львова авіалінія ввела в продаж збільшену кількість квитків за акційною ціною 149 злотих за переліт однієї особи в один бік. Промоакцією скористаються пасажири, які поїдуть в подорож до Львова в червні. Квитки на рейси "SprintAira" можна придбати на сайті перевізника – www.sprintair.eu. Бронювання та купівлю можна здійснити також за номером телефону Бюро обслуговування клієнта +48 22 212 55 77.

Довідка

"SprintAir SA" - це польський авіаперевізник, який надає авіаційні перевізницькі послуги з 2003 року. Головний вид діяльності товариства - перевезення карго та чартерні перевезення. З 2011 року "SprintAir" реалізує також пасажирські перевезення за розкладом на маршруті Зелена Гура - Варшава. Цього року перевізник відкрив також рейси з регіонального аеропорту Ольштин - Мазури в Краків, Берлін і Вроцлав. З Радома "SprintAir" літає на п'яти трасах: Гданськ, Берлін, Прага, Вроцлав та через кільканадцять днів - Львів. Флот перевізника складають 11 літаків Saab 340 та два літаки ATR- 72.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ