Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Новий потужний землетрус стався в Чилі

Ще один потужний землетрус стався в Чилі. Магнітуда підземних поштовхів склала 6,5, а епіцентр розташовувався в Тихому океані біля берегів області Кокімбо, - УНІАН.

У цій же області минулого тижня стався сильний землетрус магнітудою 8,3, в результаті чого загинули 13 осіб, повідомляє РИА Новости з посиланням на Геологічну службу США.

Поки даних про жертви і руйнування в результаті останніх підземних поштовхів немає.

На території Чилі висока сейсмічна активність. Наприкінці лютого 2010 року в цій південноамериканській країні в результаті землетрусу магнітудою 8,8 і наступного за ним цунамі загинули понад 500 людей.

Як повідомляв УНІАН, у п'ятницю біля узбережжя Чилі було зафіксовано кілька підземних поштовхів магнітудою від 4,7 до 5,4. У ніч на четвер стався землетрус магнітудою 8,3. Епіцентр поштовхів розташовувався за 54 кілометри на північний захід від Ільяпеля. Слідом за землетрусом сталися афтершоки магнітудою 6,4 і 7,0. За останніми даними, кількість загиблих становить 13 осіб, ще шестеро осіб вважаються зниклими безвісти. У неділю біля берегів країни стався землетрус магнітудою 5,4. Епіцентр підземних поштовхів розташовувався за 36 кілометрів на північний захід від міста Овальє.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ