Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Ножем у спину на Великдень: на Львівщині поліцейські викрили зловмисників

Під час конфлікту, що стався на Великдень у Дублянах, місцевий мешканець отримав ножове поранення та був госпіталізований. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

19 квітня близько 20.15 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Довбуша у місті Дубляни невідомі зловмисники побили двох місцевих мешканців -  чоловіків віком 19 та 25 років, спричинивши їм тілесні ушкодження. Зокрема, старший із побитих був госпіталізований з діагнозом «колото-різана рана спини».

На місці події працювала слідчо-оперативна група Жовківського відділення поліції. Як встановили правоохоронці, потерпілі отримали травми під час конфлікту, який переріс у побиття, під час якого один із учасників завдав іншому ножового поранення.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції  встановили, що до вчинення злочину причетні раніше неодноразово судимий 45-річний львів’янин та 25-річний мешканець Мостиського району.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання їм запобіжних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ