Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

НТКУ оголосила старт відбору квиткового агента Євробачення-2017

Національна телекомпанія України, як мовник-організатор Євробачення-2017, розпочала відбір офіційного квиткового агента пісенного конкурсу. Починаючи з 17 листопада, і закінчуючи 12:00 понеділка, 21 листопада, від компаній, які мають сервіс та досвід роботи з продажу й бронювання квитків на різноманітні заходи, прийматимуться заявки на участь у відборі, повідомила прес-служба UΛ:Перший.

Оскільки Євробачення є міжнародною подією, то під час вибору квиткового агента обов'язково враховуватимуться можливості претендентів працювати за кордоном та з іноземними гостями. Адже доведеться обслуговувати як велику кількість фанів з інших країн, так і офіційні делегації мовників-учасників пісенного конкурсу, акредитовану пресу, представників Європейської мовної спілки та офіційних спонсорів і партнерів шоу.

Квитковий агент Євробачення-2017 повинен мати сучасний і високотехнічний веб-сайт, а також протестовану систему продажу й бронювання квитків, яка гарантує безпеку персональних даних користувачів. Загалом продаж і бронювання квитків здійснюватиметься для дев'яти шоу – шість генеральних репетицій, два півфінальні змагання і фінал Євробачення-2017. Перша хвиля продажу квитків запланована на кінець 2016 – початок 2017 року.

Інформація про те, кого обрано офіційним квитковим агентом Євробачення-2017, буде опублікована на сайті Національної телекомпанії України.

Нагадаємо, що пісенний конкурс навесні 2017 року прийматиме Київ. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ