Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обласний прокурор не допустить порушень у ремонті приміщення прокуратури

Обласний прокурор не допустить порушень у ремонті приміщення прокуратури Львівщини — запевнив „Гал-info” Анатолій Пришко. За його словами, в будівлі прокуратури Львівщини, яка знаходиться на проспекті Шевченка, навесні цього року збираються робити ремонт. У кінці минулого року на це вже навіть виділили кошти з обласного бюджету. Однак замовником робіт є управління капітального будівництва Львівської ОДА, а прокуратура у це не втручається.
 Нагадаємо, Громадський форум Львова, посилаючись на поінформовані джерела, заявляє, що в будівлі обласної прокуратури, яка є пам’яткою архітектури, збираються замінити автентичні вікна на пластикові.
„Чесно кажучи, я вперше про це чую. Справді, вікна мають поміняти. Однак будівля прокуратури є пам’яткою архітектури і всі ремонтні роботи тут відбуваються виключно за погодженнями з відповідними службами. Я не думаю, що управління капітального будівництва, знаючи все це, пішло б на таке, — говорить Анатолій Пришко. — Однак, що б там не було, можу запевнити, що ми не допустимо порушень”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ