Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Обстріли території України. Ситуація за добу

російські окупаційні війська продовжують тероризувати мирне населення України. За минулу добу ворог атакував низку цивільних об’єктів у Дніпропетровській та Херсонській областях. Про це проінформували у МВС.

Підрозділами ДСНС протягом доби здійснено протягом доби здійснено 84 виїзди на ліквідацію наслідків обстрілів окупантами населених пунктів та об’єктів інфраструктури, ліквідовано 11 пожеж, надано психологічну допомогу 69 особам.

З початку повномасштабної війни здійснено 132 тис. 858 виїздів, ліквідовано 17 тис. 487 пожеж, , врятовано 4 тис. 737 осіб, надано психологічну допомогу 234 тис. тис. 400 особам.

Дніпропетровська область 

09:40 м. Нікополь, удар БпЛА, пошкоджено 2 приватні будинки та газопровід низького тиску. Постраждалих немає. Для обстеження залучалося 4 особи та 1 од. техніки ДСНС.

Херсонська область

11:00 між смт Велика Олександрівка та с. Новодмитрівка Бериславського району, підрив на ВНП трактора в полі, постраждала 1 особа. 

13:10-15:40 с. Станіслав Херсонського району, артобстріл, постраждала 1 особа та пошкоджено приватний будинок. 

13:30 м. Херсон, артобстріл, постраждала 1 особа та пошкоджено 2 приватні будинки. Сумська область 

22:50 с. Ямне Охтирського району, артобстріл, пошкоджено приватний будинок та ліквідовано пожежу господарчої споруди на площі 40 м кв. Постраждалих немає. Залучалося 6 осіб та 2 од. техніки ДСНС.

Сумська область

Пізно ввечері 11 січня до Служби порятунку «101» надійшла інформація про те, що через обстріл з території країни-агресора сталася пожежа в одному із населених пунктів Охтирського району. До місця події негайно прибув державний пожежно-рятувальний підрозділ.

Фото: ДСНС

Полум'я спалахнуло в житловому секторі. Вогнеборці локалізували загоряння, відвернувши небезпеку від будинків мирних громадян і ліквідували пожежу.

Харківська область

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 12 населених пунктів Харківщини, зокрема: Вовчанськ, Бочкове, Бударки Чугуївського району; Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

Близько 04:40 між населеними пунктами Вовчанськ і Вільча Чугуївського району ворог завдав 2 удари КАБами. Без постраждалих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ