Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Обстріли України: інформація за добу

російські окупаційні війська продовжують тероризувати мирне населення України. Під ворожим вогнем вкотре були Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Харківська, Херсонська, Львівська та Хмельницька області. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.
Фото: ДСНС

Підрозділами ДСНС протягом доби здійснено 235 виїздів на ліквідацію наслідків обстрілів окупантами населених пунктів та об’єктів інфраструктури. Ліквідовано 11 пожеж. Надано психологічну допомогу 12 особам.

Дніпропетровська область

18 вересня о 01:16 у м. Нікополь Нікопольського району внаслідок обстрілу знищено 1 господарчу споруду, пошкоджено будівлі, 5 житлових будинків, 6 господарчих споруд. Територію обстежено після припинення обстрілів. Жертв та постраждалих немає. 

О 19:06 у м. Нікополь внаслідок обстрілу пошкоджено 6 приватних житлових будинків, 1 господарчу споруду, 1 гараж, 1 газогін низького тиску. Постраждала 1 особа.

О 03:10 у м. Кривий Ріг внаслідок обстрілу пошкоджено порожню чотириповерхову будівлю. Пожежу ліквідовано на площі 200 кв. м. Загинула 1 особа. 

Донецька область 

О 07:30 у м. Торецьк Бахмутського району внаслідок обстрілу загинула 1 особа та постраждала 1 особа.

Об 11:30 у м. Авдіївка Покровського району внаслідок обстрілу пошкоджено 1 багатоквартирний житловий будинок. Жертв та постраждалих немає Підрозділи ДСНС не залучалися. 

Об 11:30 у смт Північному Бахмутського району внаслідок обстрілу пошкоджено 3 приватних житлових будинки. Жертв та постраждалих немає Підрозділи ДСНС не залучалися. 

Об 11:45 у м. Авдіївка Покровського району внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватних житлових будинки. Загинула 1 особа. 

О 12:45 у смт Північному Бахмутського району внаслідок обстрілу виникла пожежа приватного житлового будинку та господарчої споруди. Пожежу ліквідовано на площі 140 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 13 осіб та 3 од. техніки. 

О 16:03 у м. Авдіївка Покровського району внаслідок обстрілу пошкоджено 1 багатоквартирний житловий будинок. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС не залучалися. 

О 16:20 у с. Торському Краматорського району внаслідок обстрілу постраждала 1 особа. Підрозділи ДСНС не залучалися. 

О 18:00 у с Дружба Бахмутського району внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватних житлових будинки. Жертв та постраждалих немає. 

19 вересня о 01:35 у с. Багатир Волноваського району внаслідок обстрілу виникла пожежа 1 приватного житлового будинку та господарчої споруди. Пожежу ліквідовано на площі 300 кв. м. Постраждала 1 особа. Від ДСНС залучалося 13 осіб та 3 од. техніки. 

19 вересня о 04:40 у с. Багатир Волноваського району внаслідок обстрілу виникла пожежа 1 господарчої споруди. Пожежу ліквідовано на площі 30 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 4 осіб та 1 од. Техніки

Запорізька область 

18 вересня о 05:40 у с. Зарічне Запорізького району внаслідок обстрілу виникла пожежа адміністративної будівлі птахофабрики, що не експлуатується. Пожежу ліквідовано на площі 60 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 4 особи та 1 од. техніки. 

19 вересня о 03:55 у м. Гуляйполе внаслідок обстрілу виникла пожежа приватного будинку та господарчої споруди. Жертв та постраждалих немає. Пожежу ліквідовано на загальній площі 100 кв. м. Від ДСНС залучалося 10 осіб та 2 од. техніки. 

Львівська область 

19 вересня о 05:04 у м. Львів внаслідок падіння уламків БпЛА виникла пожежа складських приміщень. Гасіння пожежі триває. Постраждала 1 особа.

Шахеди у Львові: внаслідок удару загорівся промисловий склад

Миколаївська область

19 вересня о 01:25 у с. Рябоконеве внаслідок обстрілу пошкоджено 6 транспортних засобів. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС не залучалися.

Харківська область 

18 вересня о 19:00 поблизу м Вовчанськ Чугуївського району внаслідок обстрілу виникло загоряння лісової підстилки. Пожежу ліквідовано на площі 300 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 4 особи та 1 од. техніки. 

18 вересня о 23:19 у м. Харків внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю недіючого виробничого цеху з подальшим загорянням. Пожежу ліквідовано на площі 100 кв. м. Жертв та постраждалих немає. 

Херсонська область

18 вересня о 02:20 у м. Херсон внаслідок обстрілу сталося загоряння сухої трави та пошкодженого 1 дачного будинку. Жертв та постраждалих немає.

18 вересня о 09:16 у м. Берислав внаслідок обстрілу постраждало 4 особи. Підрозділи ДСНС не залучалися. 

18 вересня о 09:35 у с. Миколаївка Бериславського району внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватні будинки та автомобіль. Підрозділи ДСНС не залучалися.

18 вересня о 11:43 в смт Нововоронцовка Бериславського району внаслідок обстрілу сталося загоряння сухої трави. Пожежу ліквідовано на площі 2 га. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 4 осіб та 1 од. техніки. 

Хмельницька область 

18 вересня о 6:21 у м. Шепетівка внаслідок обстрілу виникла пожежа сухої трави. Пожежу ліквідовано на площі 120 кв. м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалося 5 осіб та 1 од. техніки.

рашисти випустили по території України 27 шахедів і 1 балістичну ракету

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ