Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Обсяг промислового виробництва у Львівській області скоротився на 0,7%

У січні–квітні 2017 року порівняно з січнем–квітнем 2016 року обсяг промислового виробництва у Львівській області скоротився на 0,7% за рахунок падіння обсягів виробництва у переробній промисловості на 1,5%. Про це повідомили в ГУ статистики у Львівській області.

Водночас у добувній промисловості нарощування обсягів виробницт ва становило 1,6%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 0,4%.

Серед галузей переробної промисловості зменшення випуску продукції відбулось на підприємствах з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 6,9%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 3,3%), машинобудування (на 2,5%), металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 1,0%).

Водночас на підприємствах з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності приріст обсягів виробництва становив 10,3%, з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – 10,1%, з виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів – 2,8%, текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – 1,2%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ