24 листопада в Червоноградському районі відбулось відкриття оновлених потужностей одного з найдавніших млинів району
Як передає Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА, млин розпочав свою роботу ще у 2003 році, у 2019 році були проведені капітальні ремонтні роботи механізмів млина. Зокрема запрацювало приміщення, облаштоване необхідним обладнанням для виготовлення борошна.
На сьогодні обсяги переробки - це 7,5 т зерна на день.
Також уже створена власна TM «Батьківський Млин», виготовлені кліше для упаковки крафтового борошна: 1кг, 2 кг, 5 кг, 40кг.
«Проєкти з крафтового виробництва подібні на талановитих дітей. Вони потребують багато уваги, інвестицій і незламної віри в успіх. «Батьківський млин» є таким проєктом і ми дуже тішимось тим, що власники вирішили продовжити його діяльність. Якісний унікальний продукт завжди знайде свого споживача», - зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Тетяна Гетьман.