Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Обсяг виробництва на Львівщині знизився на 8,2%

Обсяг виробництва промислової продукції у Львівській області у січні-лютому 2019 року порівняно з січнем-лютим 2018 року знизився на 8,2%. Про це повідомили в Головному управлінні статистики у Львівській області.

Зменшили обсяги підприємства з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 23,1%),зпостачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря обсяги виробництва зменшились (на 21,0%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 20,9%), машинобудування (на 16,3%), з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 10,6%), з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 9,7%).

Збільшення обсягів промислового виробництва відбулось напідприємствах з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 19,3%), металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 8,1%),добувної промисловості і розроблення кар’єрів (на 7,0 %), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 1,7%).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ