Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ОБСЄ зафіксувала на Луганщині вантажівки із російською "гуманітарною допомогою"

Росія направила на окуповану територію Луганської області 15 вантажівок з "гуманітарною допомогою", йдеться у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ від 28 вересня, - Дзеркало тижня.

"28 вересня Місія зафіксувала колону вантажівок, на бортах яких були написи російською мовою "Гуманітарна допомога з Російської Федерації", - сказано в звіті СММ ОБСЄ.

Наголошується, що спостерігачі зафіксували 15 критих вантажівок і 5 машин забезпечення з російськими номерними знаками, а також ще два автомобіля з табличками "ЛНР", які супроводжували колону в Луганську.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що з Ростовської області Росії в окуповані райони Донецької та Луганської областей вийшла нова колона з "гуманітарним вантажем".

"69-я колона МНС Росії з гуманітарною допомогою для Донбасу вийшла з Донського рятувального центру МНС в Ростовській області і рухається в бік російсько-українського кордону", — повідомили в МНС РФ.

Відправники стверджують, що автомобілі везуть понад 400 тонн вантажів, серед них дитячі продуктові набори, медикаменти і медичне майно.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ