Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Обвинувальний акт стосовно судді Броварського міськрайонного суду скеровано до суду

Детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно судді Броварського міськрайонного суду Київської області, яку було затримано 14 червня 2017 року у приміщенні службового кабінету одразу після вчинення тяжкого корупційного злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди»). Про це повідомила прес-служба НАБУ.

На час здійснення досудового розслідування суддю було відсторонено від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення.

З метою забезпечення схоронності та невідчуження майна, що підлягає конфіскації, детективи Національного бюро ініціювали накладення арешту на авто, квартиру та будинок підозрюваної.

За версією слідства, служителька Феміди вимагала гроші у приватного підприємства за винесення уточнюючого рішення на його користь у справі про вилучення 13,5 тонн пального органами Державної фіскальної служби. Свої «послуги» суддя оцінила у 1000 євро.

19 серпня 2017 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом направила до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ