Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Одеса очікує 4-5 млн туристів цього року

Одеса планує цьогоріч бути 100 % туристичним центром України та розаховує прийняти 4-5 мільйонів туристів. Про це заявив очільник Одеської ОДА Максим Куций.

"Якщо ми поступово вийдемо з карантину, то особливих застережень чи заходів не має бути. Дуже хочеться сподіватися, що найближчим часом повернемося до нормального життя, можливо, з певними обмеженнями, пов’язаними з пересуванням за кордон, наприклад, але не всередині держави. За наявності колективного імунітету до COVID-19 - це питання буде вирішене", – вважає Куций.

Ймовірно, кількість туристів може сягнути 4-5 мільйонів осіб, додав він. "Авіасполучення з іншими країнами світу наразі припинено, а тому основний потік туристів очікуємо саме в Одеській області. Одеса буде 100% туристичним центром України цього року", – переконаний Куций.

Він також підкреслив, що влада області дотримуватиметься всіх рекомендацій, які надаватиме Кабмін, Міністерство охорони здоров’я щодо кількості осіб, які можуть перебувати у громадських місцях, курортних зонах, ресторанах після відновлення їх роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ