Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Одну з вулиць Львова повністю перекрили для руху

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, сьогодні, 22 липня, розпочинається ремонт великими картами асфальтобетонного покриття на вул. Озаркевича. Відтак її повністю (від вул. Митрополита Андрея до вул. Городоцької) перекриють для руху транспорту.

Фото ілюстративне: Гал-інфо

Роботи триватимуть орієнтовно до 30 липня. Тут буде відремонтовано 1200 мпокриття.

«Спецтехніка вже на місці. Підрядник проводить підготовчі роботи і розпочинає ремонт.

Необхідність ремонту вул. Озаркевича спричинена поганим станом покриття вулиці через значний трафік по ній. А з огляду на те, що вулиця неширока і працюватиме великогабаритна спецтехніка, роботи мусимо проводити із перекриттям руху, тому ймовірні незручності для водіїв приватного транспорту», – повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Як пояснили в управлінні транспорту ЛМР, вул. Озаркевича є транзитною вулицею, по якій водії приватних авто їхали зі сторони вул. С. Бандери, по вул. Митрополита Андрея на вул. Озаркевича і виїздили на вул. Городоцьку. Відтак, в час ремонтних робіт, краще вже з вул. Бандери повертати на пл. Кропивницького, щоб виїхати на вул. Городоцька. Інакше, якщо їхати традиційно по вул. Митрополита Андрея до вул. Озаркевича і наткнутися на перекриття, то доведеться об’їздити по вул. Шептицьких. А це вже буде більший шлях.

Галицька районна адміністрація просить вибачення за тимчасові незручності.

Нагадаємо, детальніше про всі перекриття у Львові можна дізнатися тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ