Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Офіційно: Володимир Беззуб’як очолив «Карпати»

Новим керманичем основної команди львівських «Карпат» призначено 59-річного Володимира Беззуб’яка – вихованця львівської футбольної школи, колишнього півзахисника «зелено-білих» і тренера з багаторічним досвідом роботи.

Команді нового наставника представив Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський. До тренерського штабу також увійшли Олександр Чижевський, Володимир Журавчак та Віталій Шпанюк. 

Володимир Йосипович Беззуб’як народився 23-го березня 1957 року у Львові. Вихованець львівського футболу (тренери – Степан Нирко, Ярослав Канич). Амплуа – півзахисник. Закінчив Львівський державний інститут фізичної культури. Грав у командах «Карпати» (1980 – 1981 рр.), «Поділля» (Хмельницький) і «Автомобіліст» (Львів). За «зелено-білих» дебютував 17-го квітня 1980 року в матчі проти московського «Локомотива». Загалом у чемпіонатах СРСР за «Карпати» зіграв 5 матчів.

Працював викладачем кафедри футболу Львівського державного інституту фізичної культури, а також тренером-викладачем у Львівському училищі фізичної культури. Тренував команди «Галичина-Карпати» (Львів), «Карпати-2» (Львів). З літа 2004 року працював у тренерському штабі львівських «Карпат», двічі виводив команду до єврокубків.

До останнього часу Володимир Безуб’як був старшим тренером Академії футболу ФК «Карпати».

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ