Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оголошено конкурс для створення муралів у Червонограді

Управління туризму та курортів Львівської ОВА запрошує охочих долучитися до конкурсу ескізів для створення муралів у Червонограді.
Фото Кирило Тимошенко

«Це чудова можливість для досвідчених художників та студентів мистецьких освітніх закладів продемонструвати свій талант та допомогти перетворити Червоноград на справжню арт столицю в Україні. Запрошуємо усіх охочих долучитися, щоб зробити промислове місто більш красивим та туристично привабливим», – зазначає керівник управління туризму та курортів ЛОВА Тарас Лозинський.

Тематика конкурсних робіт:

«На шляху до Перемоги»: мурали, які розповідають про визначні події чи героїв, які внесли лепту у боротьбу під час війни в Україні. Це також можуть бути історії цивільного населення, пов’язані з військовими діями.

«Міжнародні партнери та країни нашої держави під час війни»: роботи, які ілюструють вдячність політичним постатям та країнам-партнерам за допомогу у боротьбі з ворогом.

«Нематеріальна культурна спадщина Червоноградського регіону»: мурали, які висвітлюють сокальську кераміку, вишивку, писанкарство та інші традиційні ремесла.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно звернутися до управління туризму та курортів ЛОВА та обговорити ідею щодо створення ескізу, створити роботу та надіслати її до 15 червня 2024 року.

Контакти:

Телефон: +380 97 502 34 08

Email: [email protected] 

Facebook-сторінка

Переможці конкурсу отримають можливість втілити власні ескізи в життя.

Для реалізації проєкту запрошуємо також донорів та меценатів. Якщо ви, як приватна особа, бізнес чи компанія зацікавлені в розвитку мистецького простору Червонограда, зв’яжіться з командою управління туризму та курортів ЛОВА. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ