Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Оголошено старт голосуванню для визначення складу Матчу всіх зірок футзальної Екстра-ліги

27 грудня у львівському палаці спорту «Галичина» відбудеться Матч всіх зірок Екстра-ліги.

Як анонсувалося раніше, цьогоріч вперше в історії українського футзалу відбудеться Матч всіх зірок. За наслідками обговорення з представниками клубів та регіональних асоціацій найбільшої підтримки отримала пропозиція щодо участі у цьому поєдинку саме гравців Екстра-ліги, а поділ команд, які делегуватимуть футзалістів для участі у Матчі всіх зірок здійснити за географічним принципом. Відповідно, було визначено такі команди: «Північ» та «Південь».

За умови застосування географічного поділу команда «Північ» складатиметься з представників «ІнБев/НПУ», «ХІТа», «Сокола», «Кардинала-Рівне» та «Енергії».

У свою чергу, команду «Півдня» обиратимуть серед гравців «Титана», «Продексіма», «АРПИ Запоріжжя», «Епіцентра К-Авангард» та «Урагана».

Принципи формування відповідних команд є такими:

1) 15 гравців, які потраплять до складу кожної з команд буде обрано завдяки голосуванню вболівальників;

2) голосування для вболівальників проходитиме за адресою allstar.futsal.com.ua до 13 грудня. Кожен з його учасників матиме змогу обрати одного гравця (переможцями стануть 3 найкращих представники кожної з команд);

3) другим етапом стане голосування президентів клубів Екстра-ліги, які визначать головних тренерів для збірних (5 президентів клубів «Півночі» обирають тренера для цієї команди, відповідно, той самий механізм діятиме і для команди «Півдня»);

4) склади команд серед 15-ти обраних гравців буде остаточно сформовано тренерами. З кожної команди головний тренер матиме можливість обрати як мінімум одного і як максимум трьох гравців (у разі відсутності серед них воротарів, вони будуть додатково визначені наставниками команд).

Склади команд буде оприлюднено за 7 днів до проведення матчу.

Обери своїх зірок!

АФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ