Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Оголошується конкурс на здобуття гранту Президента України у галузі кінематографії

Як повідомили 11 січня у прес-службі Держкіно України, оголошується конкурс на здобуття гранту Президента України у галузі кінематографії.

Відповідно до Указу Президента України від 6 лютого 1999 року № 127/99 Державне агентство України з питань кіно оголошує прийом документів на участь у конкурсі на здобуття гранту Президента України у галузі кінематографії.

Мета конкурсу – надання державної фінансової підтримки молодим митцям для створення і реалізації соціально значущих творчих кінематографічних проектів.

Грант може отримати молодий діяч у галузі кінематографії віком до 35 років. Для участі в конкурсі претенденти повинні з 14-го січня по 14-те лютого 2019-го року подати до Державного агентства України з питань кіно такі документи:

  • Заповнена власноруч заявка на участь у конкурсному відборі на здобуття гранту Президента України (Заявка);
  • Кошторис творчого проекту фільму на участь у конкурсі на одержання гранту Президента України молодим діячам (Кошторис);
  • Заявка на участь у конкурсі (Додаток 1);
  • Документи згідно з переліком (Додаток 2)

До уваги конкурсантів! Загальний обсяг коштів, передбачений на виплату трьох грантів Президента України молодим діячам у галузі кінематографії для створення і реалізації творчих проектів у 2019-му році, складає 220 тисяч гривень.

Документи подаються до Державного агентства України з питань кіно у трьох друкованих екземплярах та на одному електронному носії.

Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ