Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Оголосили в розшук директора оборонного підприємства, який вийшов під заставу і втік

В результаті суд ухвалив клопотання про перерахування суми застави на підтримку Збройних Сил України
фото БЕБ

Фото: Depositphotos

Бюро економічної безпеки оголосило в розшук екскерівника оборонного держпідприємства за порушення умов запобіжного заходу. 1,8 млн грн застави перераховано на ЗСУ.

Про це в телеграмі повідомляє БЕБ.

Детективи БЕБ оголосили в розшук колишнього керівника держпідприємства оборонного сектору за порушення умов застави. Раніше було відкрито кримінальне  провадження за фактами заволодіння ним та трьома співучасниками державними коштами.

Під час обрання міри запобіжного заходу за керівника підприємства була внесена  застава у розмірі 1,8 млн грн, але він порушив покладені на нього обов’язки. В результаті суд ухвалив клопотання про перерахування суми застави на підтримку Збройних Сил України. Водночас обвинуваченого оголошено в розшук.

Нагадаємо, слідство встановило, що  директор держпідприємства та його спільники підписали договір поставки модуля підсилення потужності для військового обладнання на суму 3,9 млн грн. Сторони формально виконали умови договору. Однак отримали частину грошей від замовника.

Завдяки детективам Бюро решту суми по договору, а це 2 млн грн, з рахунків держпідприємства не перерахували.

Оперативний супровід – Служба безпеки України, процесуальне керівництво – прокурори Офісу Генерального прокурора України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ