Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти активізувалися на Лиманському напрямку

Російські війська активізувалися на Лиманському напрямку, загалом на фронті від початку доби відбулися вже 84 бойові зіткнення.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 16:00 п'ятниці, 21 червня. 

На Лиманському напрямку за сьогодні загарбники здійснили вже сім штурмових дій. Бої тривають у районах Серебрянського лісу та Невського.

Ворожих бомбардувань зазнали Райгородок, Зелений Гай, Борова та Шийківка.

На Сіверському напрямку кількість бойових зіткнень зросла до десяти. Дві штурмові дії російських військ тривають у районах Верхньокам’янського та Роздолівки.

Три боєзіткнення нині проходять на Краматорському напрямку. Російська армія продовжує тиснути в районах Часового Яру та Калинівки.

На Торецькому напрямку кількість бойових зіткнень зросла до п’яти, три з них тривають у напрямках Північного й Торецька.

Найгарячішою ділянкою фронту залишається Покровський напрямок. Кількість ворожих атак там зросла до 28. Точаться бої в районах Воздвиженки, Новоолександрівки, Сокола й Новопокровського. Війська РФ застосовують авіацію.

На Курахівському напрямку тривають бої в районі Красногорівки.

На Новопавлівському напрямку російська армія завдала ударів керованими авіабомбами по Новоукраїнці. Також активізувалася в районах Водяного і Старомайорського.

На Придніпровському напрямку українські захисники відбили одну ворожу атаку, ще одна триває в районі села Кринки.

На решті напрямків особливих змін в обстановці не відбулося.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ