Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти на Донбасі займаються мародерством та розбоєм, - розвідка

Спостерігається ускладнення криміногенної обстановки на тимчасово окупованих територіях України. Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки МОУ щодо обстановки на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 17 лютого.

15 лютого ц.р. заарештовано чотирьох військовослужбовців 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, які пограбували місцеву мешканку, нанесли їй тілесні ушкодження та намагалися зґвалтувати.

16 лютого ц.р. представниками штабу 2 АК перевірено наявність особового складу у з’єднаннях та частинах корпусу. Встановлено, що в окремих підрозділах 7 окремої мотострілецької бригади чисельність т.зв. “мертвих душ” становить до 20% від штатної чисельності. Командири підрозділів бригади з метою уникнення покарання та приховання випадків самовільного залишення військовослужбовцями місць служби зі зброєю, доповідали про відсутніх, як таких, що виконують бойові завдання на важкодоступних передових позиціях і зв’язку з ними немає.

При цьому, по звітних документах грошове забезпечення відсутнім виплачувалося протягом декількох останніх місяців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ