Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти набирають "штрафбати" для "очищення" репутації в бойових діях

У ЗС РФ продовжується відбір офіцерів для ротації у з’єднаннях і частинах 1 АК (Донецьк) та 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. Командуванням Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ пріоритет надається офіцерам, які плануються для просування по службі та відібрані кандидатами для вступу на навчання у воєнні навчальні заклади оперативного і стратегічного рівнів. Разом з тим, продовжується практика відбору офіцерів, які скоїли правопорушення або мають дисциплінарні стягнення, і тому виявили бажання реабілітуватись шляхом участі у бойових діях. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України.

Військові комісаріати т.зв. “ДНР” і “ЛНР” здійснюють набір російських громадян для укомплектування з’єднань і частин окупаційних військ.

Встановлено, що у військовому комісаріаті м.Макіївка оформлювались документи на призов групи російських громадян: Сергєєв Є.А. з Татарстану; Бузаєв С.Х. з Осетії; Рибочкін А.А. з м.Самара.

У смузі відповідальності 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК російськими фахівцями проводиться підготовка особового складу козачої сотні (командир – отаман, позивний “Черкес”, громадянин РФ, проживає в м.Москва) для виконання розвідувально-диверсійних завдань у тилових районах сил АТО.

У підрозділах 2 АК відмічається зростання випадків грубого порушення військової дисципліни та правопорядку. 21 лютого ц.р. заарештовано чотирнадцять військовослужбовців 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ), які після вживання алкогольних напоїв влаштували між собою перестрілку з автоматичної збро
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ