Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти зірвали ремонтні роботи в Катеринівці, що на Луганщині

Підступним мінометним вогнем окупанти зірвали ремонтні роботи в Катеринівці, що на Луганщині. Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС.

Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури вздовж лінії розмежування. Регулярні збройні провокації російсько-окупаційних військ не дозволяють системно проводити ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених об’єктах Донбасу.

Так, сьогодні, близько 12.00 найманці збройних формувань Російської Федерації з напрямку Молодіжне здійснили обстріл з мінометів калібру 82 і 120 мм убік населеного пункту Катеринівка Попаснянського району Луганської області. Під обстріл окупантів потрапила ремонтна бригада працівників Луганського енергетичного об’єднання «Попаснянський РЕМ». Енергетики в цей час виконували ремонтно-відновлювальні роботи повітряної лінії електропередач на знеструмленій трансформаторній підстанції в районі селища Катеринівка. Напередодні вночі обстрілом з позицій окупантів цю лінію електропередач було пошкоджено. Незважаючи на дзеркальний патруль СММ ОБСЄ та надані напередодні гарантії безпеки з обох сторін, російські найманці своїми віроломними мінометними обстрілами не дозволили повернути світло мирним мешканцям населеного пункту.

Українська сторона СЦКК засуджує дії збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців щодо порушення гарантій режиму припинення вогню під час проведення запланованих ремонтно-відновлювальних робіт. Такі підступні обстріли загрожують життю та здоров’ю, як цивільних працівників ремонтних бригад, так і тих, хто забезпечує їхню роботу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ