Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Олександр Ганущин запросив до співпраці австралійських інвесторів

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин під час зустрічі з Тимчасово Повіреним у справах Австралії в Україні Брюсом Едвардсом запросив австралійських бізнесменів відвідати Інвестиційний форум в Трускавці, який щорічно відбувається восени. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

За словами Олександра Ганущина, інвестиційний форум – це важлива подія для Львівщини. Проведення таких зустрічей у Львівській області дає поштовх до залучення інвестицій.

«Ми готові представити потенціал Львівської області австралійському бізнесу, - зазначив Олександр Ганущин. – Зі свого боку ми спільно з Львівською ОДА гарантуємо повний супровід інвесторам, які приймуть рішення відкрити тут своє виробництво».

Як підкреслив голова обласної ради, Львівщина на сьогодні є передовою областю в багатьох напрямках. Зокрема, в залученні коштів на ремонт доріг та прикордонної інфраструктури, а також отриманні міжнародної технічної допомоги.

Зі свого боку Тимчасово Повірений у справах Австралії в Україні Брюс Едвардс, незважаючи на те що країна розташована далеко від України. висловив зацікавлення в налагодженні економічної та культурної співпраці. Окрім того, на його думку, привабливими є туристичні маршрути області, а також оздоровчо-рекреаційні можливості курортів Трускавця, Моршина, Східниці.

На завершення сторони також обговорили питання обміну досвідом між самоврядними органами Львівщини та Австралії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ