Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олена Підгрушна: Те, що я фінішувала першою, стало великим сюрпризом для мене

"Те, що я фінішувала першою, стало великим сюрпризом для мене", - Олена Підгрушна на прес-конференції після змагання.

Олена Підгрушна: "Те, що я фінішувала першою, стало великим сюрпризом для мене, оскільки після стрільби я була третьою, мені про це повідомляли і говорили, що продовжую іти третьою. Я так вкінці розігналася, що наша команда почала мені так кричати, що я подумала, що вилетіла з трійки, а виявилося, що потрапила на перше місце. Для них це теж було сюрпризом.

Мені пощастило, оскільки я стартувала в другій стартовій групі і вітер у мене був меншим, ніж у перших спортсменок. На стрільбі лежачи був майже штиль, а на стійці зовсім невеликий вітерець, можна сказати, що стріляла зовсім без вітру. Мені сьогодні пощастило.

Наша команда залишилася в Антхольці після шостого етапу кубку світу, і це теж допомогло сьогодні. Мені доводиться боротися тільки зі зміною часових поясів, без зміни висоти"

Олена Підгрушна: "Те, що я фінішувала першою, стало великим сюрпризом для мене, оскільки після стрільби я була третьою, мені про це повідомляли і говорили, що продовжую іти третьою. Я так вкінці розігналася, що наша команда почала мені так кричати, що я подумала, що вилетіла з трійки, а виявилося, що потрапила на перше місце. Для них це теж було сюрпризом.Мені пощастило, оскільки я стартувала в другій стартовій групі і вітер у мене був меншим, ніж у перших спортсменок. На стрільбі лежачи був майже штиль, а на стійці зовсім невеликий вітерець, можна сказати, що стріляла зовсім без вітру. Мені сьогодні пощастило.Наша команда залишилася в Антхольці після шостого етапу кубку світу, і це теж допомогло сьогодні. Мені доводиться боротися тільки зі зміною часових поясів, без зміни висоти"

Опубліковано НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team 6 лютого 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ