Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Ольга Богомолець виступить у Різдвяному шоу в Львівській опері

Співачка Ольга Богомолець візьме участь у Великому Різдвяному Шоу, Фестивалі «Українське Різдво», що відбудеться 12-13 січня о 19.00 у Львівській Опері, повідомили організатори.

Виконавиця авторської пісні та українського романсу, володарка титулу «Оксамитовий голос України» Ольга Богомолець співатиме разом з доньками Катериною і Анною та солістом чоловічого гурту «Чумаки», українським бардом Володимиром Самайдою.

У рамках Фестивалю будуть виконані пісні на вірші Ліни Костенко під акомпанемент молодого талановитого композитора Олексія Прощенкова.

В 2010 році Олексій разом з Андрієм Богомольцем працював над створенням двох музичних альбомів Ольги Богомолець «Гіацинтове сонце» та «По-лицю-дощ», які відкрили для аудиторії слухачів нове звучання улюблених пісень в сучасному аранжуванні. Також, в творчих задумах виконавців є проведення під час Фестивалю цікавого музичного експерименту – погляд на традиційні українські колядки під новим кутом зору, відкриття нових граней їх змісту та виконання в несподіваному музичному стилі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ