Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олійник прийняв рішення про термінове врегулювання ситуації з лікарнею відновного лікування

Сьогодні, 9 січня, прийняте рішення про термінове врегулювання ситуації, що склалася у лікувальному закладі, згідно з чинним законодавством – про це «Гал-іnfo» повідомив голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник.
Рішення прийняли на нараді голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника, у якій обговорили ситуацію представники прокуратури, УМВС, СБУ, виконавчої служби, головного управління охорони здоров’я, представників судової гілки влади та обласної ради, що склалася у Львівській обласній лікарні відновного лікування у смт. Брюховичі.
Нагадаємо, що сьогодні  зранку, 9 січня,  за  сприяння  головного лікаря Львівської обласної лікарні  відновного  лікування  в  Брюховичах Ярослава Шевчука, представниками власника приміщення та судовиконавцями було зайняте приміщення  лікарні. Акція  відбувалася  за  відсутності  персоналу лікарні, оскільки на період  свят пацієнтів було виписано, а колектив відправлено на канікули.
Нагадаємо, конфлікт довкола лікарні відновного лікування триває майже рік. Вимоги, які ставить колектив лікарні відновного лікування до обласного управлінням охорони здоров’я, до ЛОДА, до обласної ради: припинити процес ліквідації Львівської комунальної обласної лікарні відновного лікування, як першої  такої лікарні у Львові та єдиної мережі закладів відновної медицини на Львівщині; повернути безпідставно відібране у лікарні приміщення на вул. Короленка, 9, у якому заклад перебував упродовж 60 років; звільнити з посади головного лікаря Ярослава Шевчука, який став співучасником та виконавцем афери з позбавленням лікарні приміщення на Короленка; провести службове розслідування і покарати винних у незаконному відчуженні будівлі на вул. Короленка, 9; видати представнику профспілкової організації лікарні ухвалу апеляційного суду від 30 листопада 2006 року для можливості її подальшого оскарження у вищих судових інстанціях.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ