Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Олійнику не подобається ставлення Мінтрансзв’язку до ДАП „Львівські авіалінії”

Голові облдержадміністрації Петру Олійнику не подобається ставлення Мінтрансзв‘язку до ДАП „Львівські авіалінії”. Про це Петро Олійник повідомив „Гал-info”, коментуючи ситуацію довкола скандалу на підприємстві.
 „Я ознайомлений із ситуацією, що склалася на підприємстві, а саме з тим, що ДАП фактично довели до кризи, а колектив авіапідприємства „кинули” із зарплатою. Я говорив про це в своїй доповіді прем‘єр-міністру. Але ми зарадити тут не можемо нічим – це має зробити Мінтрансзв‘язку, в компетенції якого воно знаходиться. Але водночас я переконаний що Міністерство транспорту та зв‘язку неефективно діє по відношенню до ДАП „Львівські авіалінії”. Я не маю на увазі, що таке ставлення спостерігається лише зараз, за керівництва Міністерством Миколою Рудьковським – воно простежується вже останніх два роки, що я працюю на посаді голові ЛОДА”, – зазначив в коментарі „Гал-info” Олійник.
Нагадаємо, що 24 січня 2007 р. координаціна рада ДАП «Львівські авіалінії» звернулася за дозволом до львівського міського голови Андрія Садового на пікетування приїзду до Львова прем’єр-міністра України Віктора Януковича в районі готелю «Тустань», що на вул. Люблінській. Координаційна рада вимагала виплатити працівникам державного підприємства заборгованість по зарплаті за останні півроку, притягнути до кримінальної відповідальності колишнього гендиректора ДАП „Львівські авіалінії” Ковальчука, замінити чинного директора Валентина Матюшенка, якого Координаційна рада вважає неефективним керівником, та допустити до підприємства інвестора, який міг би оздоровити фінансовий стан підприємства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ