Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Онлайн-сервіс кредитування LoviLave: головні відмінності й переваги

Якщо раптом терміново потрібно отримати гроші, все більше й більше наших громадян звертаються до сервісів мікрокредитування. Компанії видають незначні суми грошей на малий термін. Найчастіше це до 10 000 гривень на термін 30 днів.

Кредити онлайн затребувані через простоту і швидкість отримання. Щоб взяти невелику суму, витрачається близько 15 хвилин. Високий відсоток схвалення робить послуги мікрофінансових організацій ще більш затребуваними серед людей.

Чим виділяється інтернет-сервіс кредитування LoviLave

В Україні діє більше 100 сервісів мікрокредитування, але фірма LoviLave готова запропонувати новий підхід.

У LoviLave впроваджений інтерактивний чат-бот, який допомагає швидко заповнити свою заявку й отримати результати її розгляду. На інтернет-ресурсі вас зустрічає робот Волі, який допомагає швидко й просто відповідати на запитання. Анкета заповнюється в формі діалогу: робот ставить запитання, а ви відповідаєте на нього.

Для зручності клієнтів заявка скорочена, тут усього шість полів. Слід вказати тільки номер, ПІБ, дані паспорта та ІПН. Скани документів не будуть потрібні.

LoviLave ‑ перший інтернет-сервіс мікрокредитування з чат-ботом. На інших порталах на заповнення подібної заявки доводиться витрачати 5-10 хвилин, а далі до півгодини чекати рішення. Саме завдяки малій кількості необхідних полів і підказкам бота заявку на https://lovilave.com.ua/ ви заповните за 1-3 хвилини, а рішення приходить протягом 30 секунд. І відразу після підписання договору грошові кошти зараховуються на пластикову карту.

Яким способом отримати гроші в LoviLave

У LoviLave кредити видають всім українцям віком 21-70 років. Одночасно з цим наявність активних кредитів в інших організаціях, місце роботи і рівень доходу не відіграють значної ролі. Схвалення мінікредитів досягає 95%.

Перший раз можливо отримати до 3000 гривень. Але вже після першого повністю виплаченого кредиту певні клієнти отримують доступ до максимально можливої суми 10 000 гривень.

  • На калькуляторі необхідно вказати суму і час позики. Ви побачите необхідну суму до повернення, її можливо змінити, зсунувши повзунок.
  • Потім необхідно відповісти на запитання бота, кредит оформляється у формі діалогу. Як в офлайн-точках видачі, тільки не потрібно кудись їхати.
  • Ваша заявка буде відправлена на розгляд, цей процес займе до 30 секунд.
  • Якщо кредит схвалений, клієнту необхідно прикріпити картку для отримання грошей. Також проводиться верифікація картки, у зв'язку з цим на ній повинні бути якісь кошти, хоча б 1 гривня.
  • Заключний момент ‑ підписання договору. Його слід прочитати, а потім прийняти всі умови, зазначивши згоду галочкою.
  • Відразу після цього робот перекаже необхідну суму грошей на картку, і грошима можливо користуватися на власний розсуд.

Дуже швидка оплата позики

У LoviLave можна не тільки швидко отримати гроші, але й просто їх повернути. Для повернення користувачам пропонується три варіанти: погашення в своєму Особистому кабінеті на сайті, за реквізитами в касі або зручна опція швидкої оплати.

  • Якщо хочете повернути гроші через свій Особистий кабінет, потрібно авторизуватися і виплатити достатню суму в 2 кліки. Вводити реквізити картки не буде потрібно, вона вже в пам'яті. Грошові кошти на рахунок компанії надходять блискавично, платити можна навіть увечері або вночі.
  • Коли на карті немає грошей, ви зможете оплатити кредит готівкою за реквізитами. У кабінеті завантажте реквізити й оплатіть у касі банку, оформивши переказ. За це банк стягує комісію, крім цього, платіж іде до трьох діб.
  • Наступний варіант ‑ оплата без авторизації. Буде достатньо ввести телефонний номер, ви зможете побачити стан кредиту, який оформлений на цей номер. Ви зможете його погасити повністю або частково. Для цього потрібно буде ввести реквізити карти, платіж пройде моментально і без комісії. Даний спосіб дає можливість погасити власний кредит або позику іншої людини.

У LoviLave реалізована функція автоматичної пролонгації, нею можна скористатися безкоштовно. Потрібно оплатити відсотки боргу, не зачіпаючи тіло кредиту, і договір буде подовжений на стандартних умовах. Дана опція дозволяє уникнути штрафів і погіршення кредитної історії.

Переваги LoviLave

Сучасний сервіс видачі кредитів характеризується простотою і швидкістю оформлення заявки. Завдяки видачі позики у формі невеликого діалогу з роботом Волі, отримати грошові кошти тут можливо в кілька разів швидше, ніж в інших подібних сервісах.

У числі переваг:

  • Лояльність до клієнтів і підвищений відсоток схвалень.
  • Вигідні промокоди на знижки, які сервіс надсилає постійним клієнтам.
  • Максимальна сума доступна відразу після першої позики (для певних клієнтів).
  • Є можливість реструктуризації (у приватному порядку).
  • Практичні способи повернення кредиту.
  • Безкоштовна пролонгація кредиту.

Користуватися позиками LoviLave просто і безпечно, тут використовуються цифрові протоколи захисту даних, співробітники компанії гарантують конфіденційність інформації користувачів. На даний момент це найбільш зручний і швидкий кредит для населення України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ