Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оновлене радіо «FM Галичина» в червні зазвучить у Тернополі

На початку червня, як тільки буде готове нове оформлення, радіо «FM Галичина» стартує у Тернополі, згодом – в Луцьку. Про це повідомив директор радіо «Галичина» Роман Заяць в інтерв’ю одному із львівських видань. Повідомила прес-служба радіо.

«Зараз на радіо активно триває робота по зміні його іміджу», - розповів він.

«У першу чергу ми міняємо музичне наповнення радіостанції, швидше впорядковуємо його. Чітко підбираємо музику до вимог та смаків нашої цільової групи. Зараз музичний контент тестується у фокус-групах. Друге — ми змінюємо оформлення радіо, так звані джингли, позивні, новинні підклади — те, що називається одягом радіостанції». Також радіо «FM Галичина» матиме новий слоган – «Файне радіо!»

«Чому обрали на перший погляд ніби «заїжджене» слово «файне»?,- пояснює директор «Галичини». - Бо попри те, що воно є типовим старим галицизмом, широко вживається і сьогодні, а також гарно сприймається по всій території України. З часом вибудуємо логічну послідовність ефірних подій: файна музика – файні конкурси – файні забави – файне радіо!»

Запуском оновленого оформлення радіостанція фактично анонсує початок програмних змін, що триватимуть впродовж наступних місяців.

«Всі програми, що звучатимуть в ефірі, будуть максимально підлаштовані під регіональну специфіку радіостанції та ментальність галицької аудиторії. А ця аудиторія таки особлива, бо має свій музичний смак, має специфічне почуття гумору, неймовірно велику довіру до церкви … галичани люблять смачно поїсти, по-пліткувати й обов’язково «висповідатися на Великдень» J. Все це ми враховуємо при розробці майбутніх програмних рубрик», - розповів Роман Заяць.

Директор «FM Галичина» не приховує, що всі ці зміни мають одну амбітну мету – добитися популярності у слухачів Західної України і завоювати високий рейтинг їхньої довіри.

«FM Галичина» розпочало мовлення в ефірі наприкінці 2010 року. Радіо сьогодні виходить на 11 частотах у всіх районах Львівської області, а також на Волині. У квітні ТРК «Галичина» виграла конкурс на частоти у Тернополі та Луцьку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ