Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оригінальні, екологічні та безпечні: найновіші дитячі майданчики у Львові

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/3
Департамент природних ресурсів, будівництва та розвитку громад Львова нагадує мешканцям, де можна відпочити з дітьми у місті. Топ 3 дитячих майданчики, які пропонують відвідати зі своєю малечою, з’явились у Львові вже у часі війни здебільшого завдяки благодійникам і доповнили перелік сучасних ігрових локацій.

«Ці дитячі майданчики комфортні та безпечні. Містять багато ігрових елементів, які відповідають різним віковим групам. Під час їх облаштування використано переважно натуральні матеріали та кольори. На кожному діти зможуть займатись найрізноманітнішими видами активності: бігати, стрибати, лазити, ковзати. Погодьтесь, це те, що мають робити діти на відпочинку», – кажуть у департаменті природних ресурсів, будівництва та розвитку громад Львова.

№ 1. Це, звичайно, тематичний майданчик «Лис Микита» у найцентральнішому парку – ім. Франка.

Майданчик унікальний, створений за європейськими технологіями. Усі конструкції – виготовлені з дерева. Тут є гойдалки, балансири, лазанки і навіть вежа-лабіринт у вигляді замку. Виготовив їх німецький виробник Wesendorfer Kinderland, який спеціалізується на дитячих майданчиках з натурального дерева. За рівнем якості і безпеки вони відповідають німецьким стандартам.

Тут завжди гамірно, – і це, на нашу думку, найкраща оцінка локації.

№2. Великий дитячий ігровий простір у парку 700-річчя Львова також один із найновіших майданчиків у місті.

Він поділений на два сектори – для молодших і старших дітей. Тут дуже багато різних ігрових елементів. Музична зона з ксилофоном та органом, скельна гірка, підвісні канати, лазанки «Піраміди», балансири, карусель, гамак тощо. Їх виготовили спеціально на замовлення авторки проєкту, львівської архітекторки Ольги Криворучко.

Цей майданчик також подарунок малечі від благодійника, який мешкає поруч.

№ 3. Відпочинковий простір з дитячим та спортивним майданчиками біля Центру матері і дитини «Незламні матусі» на вул. Над Джерелом.

Сам формат цього прихистку для жінок-переселенок при надії передбачав створення біля нього ігрового майданчика. Тут також переважають природні матеріали, є багато різних елементів для дітей. А для дорослих як бонус – гарна відпочинкова зона з озером.

Попри те, що цей майданчик трохи віддалений від центру, мешканцям радять обов'язково відвідати його.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ