Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ОСББ може швидше отримати гроші на ремонт будинку, аніж ЖЕК - Садовий

У цьогорічному бюджеті Львова передбачено 1 мільйон гривень на капітальні ремонти в будинках ОСББ та на процеси створення Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. Він також зазначив, що кожного року ці кошти збільшуватимуться.
«Ті, хто мешкає в ОСББ, можуть скоріше отримати кошти на ремонт будинку, ніж ті, хто обслуговується ЖЕКом, бо ми бачимо розуміння і підтримку з боку ОСББ, і знаємо, що всі кошти будуть використані належним чином. Ми можемо дуже довго вимагати від ЖЕКів якіснішої роботи, але в кожному будинку має бути громада – на сьогодні альтернативи створенню ОСББ у Львові практично немає», - зазначив мер.
Слід зазначити, що найактивніша динаміка створення ОСББ спостерігається у Львові в останні 2 роки. Зокрема, минулого року було створено 52 Об’єднання. Загалом у місті функціонує 290 ОСББ, найбільше їх у Франківському та Личаківському районах. З початку цього року у Львові вже створено 10 ОСББ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ