Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Осіння «Львівська Сотка» збере понад 400 велосипедистів

У неділю, 24 вересня, відбудеться традиційний щорічний марафон «Львівська Сотка».

Його організовує громадська організація «Lviv Bicycle Club» за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА. Цьогоріч участь у перегонах візьмуть понад чотири сотні велосипедистів.

«Цей марафон вже став доброю осінньою традицією для сотень прихильників велоспорту України. Серед зареєстрованих – представники Києва, Харкова, Одеси, тощо. Кількість учасників обмежена з огляду на безпекові моменти, проте ми розуміємо, що якби не війна –  «Львівська Сотка» збирала б навіть велосипедистів з європейських країн», – зазначає керівник управління молоді та спорту ЛОВА Роман Хім’як. 

Учасники перегонів матимуть можливість не лише випробувати свої сили на велосипеді, але й підтримати Збройні Сили України, оскільки кошти зі стартових внесків будуть передані на потреби ЗСУ. Вже другий рік поспіль однією з ключових цілей цього веломарафону є збір коштів для підтримки військових.

На маршруті велосипедистів супроводжуватимуть поліцейські та медики екстреної допомоги. У зв’язку з проведенням марафону на маршруті ситуативно обмежуватимуть рух транспорту. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ