Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Папа Римський розкритикував світ за роз'єднаність та жадібність

​Папа Франциск в своєму першому посланні у новому році заявив про відсутність єдності в усьому світі і застеріг від бездушного полювання на прибуток, яке приносить користь лише небагатьом. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

"Як багато роз'єднаності і самотності навколо нас. Світ повністю пов'язаний, але здається все більш роз'єднаним", - сказав Папа у своїй традиційній новорічній месі в соборі Святого Петра.

У своїй проповіді він віддав належне материнству, сказавши, що світ, який дивится в майбутнє, забувши при цьому "погляд матері", недалекоглядний.

"Він цілком може збільшити свій прибуток, але більше не буде розглядати інших як дітей. Він буде заробляти гроші, але не для всіх. Ми всі будемо жити в одному будинку, але не як брати і сестри", - сказав Папа Франциск.

Папа Римський Франциск закликав католиків залишатися прив'язаними до Церкви, кажучи: "Єдність важливіше за різноманітність".

Він також попередив, що Церква ризикує стати "прекрасним музеєм минулого", якщо люди втратять "здивування від віри".

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року офіційний представник Ватикану і його заступник раптово подали у відставку через розбіжності щодо комунікаційної стратегії.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ