Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Патріотичне виховання молоді як один з напрямків розвитку футзалу на Львівщині

Як повідомили в пресслужбі Асоціації футзалу Львівщини, напередодні народні депутати та очільники облдержадміністрації завітали в АФЛ.
Фото: АФЛ

Головною темою наради стало патріотичне виховання молоді, як один з напрямків  формування гармонійного суспільства в регіоні.  Формування здорової, свідомої молоді є завданням громадських організацій. Крім розвитку футзалу на Львівщині, це також є пріоритетною задачею   АФЛ.

Робоча зустріч керівництва Асоціації футзалу Львівщини  з народними депутатами України Ростиславом Тістиком, Василем Моканом та начальником управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Романом Хім‘яком розпочалась з повідомлення  віце-президента АФЛ Богдана Мельника щодо перспективного напрямку роботи. 

«У нас є Яворівський полігон, де дуже хороша інфраструктура, зокрема для проведення футзальних матчів. Там протягом літа є період, коли немає студентів. Попередньо у нас були розмови про можливість запровадження вишкільного табору для дітей з проведенням спортивних заходів». 

Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань молоді і спорту, керівник підкомітету з питань національно-патріотичного виховання Василь Мокан підтримав цю ідею  та запропонував оформити даний проект, щоб подати на розгляд міністерства.

“Ви як громадська організація, маєте право подаватись на конкурс проєктів. Якщо там дійсно є складова національно-патріотичного виховання. ще й у поєднанні зі спортом, то це може бути цікаво та перспективно. Ця  пропозиція варта уваги та впровадження в життя. Я готовий передати дану ідею та опрацювати в міністерстві”, - зазначив Василь Мокан. 

Крім вищезгаданого питання учасники зустрічі також проговорили ряд інших важливих тем. Зокрема нагальну потребу в розвитку спортивної інфраструктури, будівництві ігрових залів, адже без належної інфраструктури неможливо проводити змагання вищих рівнів у місті Лева. Крім того, на зустрічі неодноразово згадували про меценатів у спорті, аби для останніх напрацювати закон, який дасть поштовх  для динамічного розвитку спорту в країні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ