Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

PayPal офіційно припиняє роботу на росії

Як повідомив віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, PayPal офіційно припиняє роботу на росії.

Платіжна компанія PayPal Holdings Inc зупиняє всі послуги на росії через її війну проти України і приєднується до десятків інших брендів, що бойкотують агресора. Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву компанії.

"За нинішніх обставин ми призупиняємо послуги PayPal в Росії", - заявив президент і виконавчий директор Ден Шульман. Він додав, що компанія "підтримує міжнародне співтовариство в засудженні військової агресії РФ проти Україні".

Представник компанії сказав, що PayPal дозволятиме зняття коштів "протягом певного періоду часу, забезпечуючи розподіл залишків на рахунку відповідно до чинних законів і правил".

PayPal, який дозволяв лише транскордонні транзакції користувачам на території рф, припинив приймати нових користувачів у країні в середу. 

Призупинення PayPal в Росії також стосується її інструменту переказу грошей Xoom. Раніше конкуренти Wise і Remitly призупинили деякі послуги на росії. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ