Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перед Львівською ОВА підняли прапор кримськотатарського народу

Сьогодні в Україні відзначають 10 років початку спротиву окупації Криму та початку війни, яку розгорнула росія проти України, – нагадують у Львівській ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Цей день покликаний згадати та вшанувати мужність тисячі жителів Кримського півострова, які 26 лютого 2014 року вийшли у Сімферополі на мітинг на підтримку територіальної цілісності України. А також всіх, хто продовжував і продовжує чинити опір окупантам на півострові.

«Сьогодні, у День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та Севастополя, ми думками з десятками тисяч жителів півострова, які змушені були покинути свої домівки. Ми пам’ятаємо про усіх наших політв’язнів у poсiйських в’язницях, і чекаємо на їхнє повернення, як чекаємо на повернення кожного українського воїна та цивільного, які перебувають у полоні. Віримо, що всі українські сім’ї знову зустрінуться зі своїми близькими. Над цим щодня працюють дуже багато людей. І Крим, вірю, повернеться. Бо Крим – це Україна», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

До річниці спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя перед Львівською ОВА підняли прапор кримськотатарського народу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ